11 feb. 2011

OH i byggen


Äntligen fungerar vår OH igen. Det har en bit vägg att fästa sin bild på eller vrider vi den mot byggena så det blir ljus och reflektion. Den gör all skillnad.

8 kommentarer:

 1. Underbart ljusets dimension är så viktig både som iscensättare men också till att skapa djup, olika dimensioner av skugga, lek med kontraster och skapa ytterligaer ett rum. Och så mycket mer.....Heja dig Linda!

  SvaraRadera
 2. Visst är det Mia! Nu söker jag OH, diaprojektorer och smålampor med "ljus och lykta" :)

  SvaraRadera
 3. Tipsa gärna om ställen med "bra att ha prylar". Vi har funderingar på att ta kontakt med den lokala sopstationen för ett eventuellt material utbyte... Har ni någon erfarenhet av detta? Remida center finns ju i Italien men hur gör man här?

  SvaraRadera
 4. Joanna, jag vet att Mia har lite kontakter med Återbruket men det är svårt att "få ut" material som gått in i återvinning. Kanske något man borde samverka kring att skapa sådana platser?!

  SvaraRadera
 5. Vi fick en jättefin OH från skolan, dom hade flera stycken gamla stående... nu ska det ju vara såna där små platta i skolan. Så kolla med skolorna i närheten.

  SvaraRadera
 6. Va bra Bitte! Ja det ligger säkert en hel del gamla OH-apparater i skolornas förråd. Man får väl ta en tur med bilen och tigga :)

  ..och Bitte! Får jag några bilder från byggen? ;) Hur har det gått?

  SvaraRadera
 7. Javisst ska du få bilder.... jag har bara glömt. Ska se om jag hinner i slutet på veckan. Har skolan nu i början och mycket med det.

  SvaraRadera
 8. :) Inte stressa! Jag är bara nyfiken!

  SvaraRadera