9 feb. 2011

Att dela tankar

Tog emot studiebesök igår tillsammans med Pedagogistan och två av barnen. Barnen presenterade torget och stationerna, berättade om vad man kunde göra där. På mitten av torget hade de byggt en stor koja av pusselplattor och smyckade den med band och fjädrar för att det skulle komma studiebesök.

Pedagogistan och jag visade bilder och pratade om att arbeta i ett Reggio-inspirerat hus, utmaningar och möjligheter! Delade med oss av vår historia, våra tankar och vårt arbetssätt. Vad det är viktigt att ha besök som frågar och undrar över allt vi håller på med, då får vi möjlighet att sätta ord på våra tankar.

Mer sånt!

4 kommentarer:

 1. Gissa om jag skulle vilja se vart du jobbar någonstans:). Vart befinner er?

  SvaraRadera
 2. Skriv ett mail till mig på Kullerbyttans adress så ska jag berätta mer :)

  SvaraRadera
 3. Vi som var med om presentationen tyckte den var fantastisk. Att låta barnen berätta var verkligen att visa att miljön är deras. Det var också ett sätt att visa på att barnen är kompetenta och kunniga om miljön på er förskola. Superhärligt...

  SvaraRadera
 4. Tack! Vad roligt at ni tyckte att det var värdefullt. Det var barnens idé, de ville dela med sig av sin kunskap när vi berättade att ni skulle komma och det var ju självklart!

  SvaraRadera